Gastvrouw en Gastheer

Posted by admin | april 3rd, 2015 | No responses

Gastvrouw en Gastheer

www.booking.com

De Kleine Prins – Gastvrouw en Gastheer


B&B de Kleine prins gastvrouw gastheer caroline en kris
 
 

Knusse en gezellige vakantiekamers voor wie op zoek is naar een rustige vakantie aan de Belgische kust, bij Caroline en Kris. Ex eigenaars en uitbaters van restaurant ‘De Prins’ in Westende-Bad.

Beleef een zorgeloze vakantie in De Kleine Prins!

Westende is perfect voor een ontspannen vakantie. Trotseer de zeebries op de strandpromenade vol winkeltjes en terrasjes. Of maak een tochtje langs strand, duinen en polders. Tal van fiets- en wandelroutes. Ook voor kunst en cultuur ben je er aan het juiste adres! De Kleine Prins ligt op 10 minuten wandelen van het strand.

b&b de kleine prins westende **** 4 sterren middelkerke belgische kust de kust

Vakantie kamers De Kleine Prins **** westende middelkerke belgische kust De 3 kamers zijn voorzien van een dubbel bed, type boxspring – de matras en het donsdeken zijn anti-allergisch. De wanden en vloer bestaan uit anti-allergisch kurk. 4 sterren Een zithoek met een flatscreen-tv. Vanaf heden beschikt iedere kamer over een eigen badkamer en toilet. 1 luxe kamer Badlinnen, haardroger. U kunt gratis parkeren op het terrein van de Bed and Breakfast. Fiets stalplaatsen, er zijn fietsen beschikbaar. s 1 liter water op de kamer. Gratis WIFI. Frigo met drank. Koffie machine met verschillende koffies. €75 – € 80 – € 90 per nacht voor 2 personen,

Copyright © 2023 www.kleineprins.eu. All Rights Reserved.  Webdesign creaXsolution